Arkiv: Kalender

31
Okt

INBJUDAN: Snacka om belysning! Lunchträff för företag

Vill du lära dig mer om hur du kan göra energieffektiva belysningslösningar som också ger dig en lägre totalkostnad? I så fall är du välkommen till denna kostnadsfria lunchträff som hjälper dig att snabbt komma igång med belysning med bättre ljuskvalitet, på rätt ställe, och med lägre kostnader.

19
Okt

INBJUDAN: Det ingen berättat för dig om tryckluft!

Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium om hur ditt företag kan energieffektivisera tryckluftssystemet. Föreläsare från branschen ger dig den kunskap du behöver för att reducera energiförlusterna i ert system och minska er klimatpåverkan.

19
Sep

Hyra solceller

I projektet Energieffektiva företag har ett antal aktiviteter genomförts gentemot mindre fastighetsägare såsom en inspirationsdag, energikartläggningar i fastigheter och en uppföljningsträff med fördjupad information kopplat till dessa energikartläggningar. Vi fortsätter nu med frukostseminarier med olika teman kopplat till energieffektivisering och solel. Temat för det första frukostseminariet är solel och där kommer en aktivitet att genomföras […]

01
Jun

Fastighetsträff om systematiskt energiarbete

Du som fastighetsägare kan spara energi genom systematiskt energiarbete. På det här seminariet kan du få veta hur. Föreläsaren Niklas är energikonsult till vardags och kommer att berätta om praktiska erfarenheter som han har med sig från tidigare genomförda fastighetsbesök runt om i Östergötland. Syftet med aktiviteten är att inspirera dig och ge dig kunskap om hur du å […]

04
Maj

Inbjudan: Driftoptimering i fastigheter – Örebro

Välkommen till en föreläsning för privata fastighetsägare och fastighetsskötare hos privata mindre fastighetsbolag. Du kommer att få inspiration för att komma igång med driftoptimering i dina fastigheter. Det handlar om kunskap och verktyg för att hitta energitjuvar samt förslag för att åtgärda dessa. Föreläsare är Kenneth Weber från ETM Kylteknik AB med 30 års erfarenhet av energieffektivisering i […]

07
Dec

Inbjudan: Ekonomiskt energiarbete – Linköping

Välkommen till en föreläsning om ekonomiska vinster med energieffektivisering.

23
Nov

Inbjudan: Samhandling och diskussionsträff om energieffektivisering mot företag – Linköping

Välkommen till en diskussionsträff med temat: Kan vi tillsammans nå längre i vårt arbete med företag?

23
Nov

Inbjudan till Fastighetskurs – Västerås

Välkommen till en dag speciellt för privata fastighetsägare och fastighetsskötare hos privata och mindre fastighetsbolag.

22
Nov

Inbjudan till Fastighetskurs – Linköping

Välkommen till en dag speciellt för privata fastighetsägare och fastighetsskötare hos privata och mindre fastighetsbolag.

13
Nov

Inbjudan till Fastighetskurs – Eskilstuna

Välkommen till en dag speciellt för privata fastighetsägare och fastighetsskötare hos privata och mindre fastighetsbolag.